B:ton wil haar lezers informeren én inspireren. Daarvoor legt de moderne en uitnodigende vormgeving van magazine, website en nieuwsbrief de basis. De lezer krijgt een 360-graden beeld van het onderwerp.

Het digitale B:ton magazine gaat in op alle facetten van prefab beton:
1. Innovaties en productinformatie
2. Materialenkennis en berekeningen
3. Design en architectuur
4. Projectbeschrijvingen en -analyses
5. Korte nieuwsberichten, columns en andere korte artikelen zorgen voor de gewenste afwisseling en leiden de lezer door het complete magazine

De dagelijks geüpdatete website en de nieuwsbrief completeren het informatieaanbod en bieden u een crossmediaal platform voor al uw communicatiedoelstellingen. 


B:ton besteedt structureel aandacht aan alle doelgroepen en toepassingsgebieden van prefab beton. In de uiteenlopende artikelen worden architecten, ingenieurs, overheden, opdrachtgevers, constructeurs, adviseurs, aannemers en alle andere betrokkenen op hun specifieke relatie met prefab beton aangesproken in termen van geld, ontwerp, gemak, gebruik of functie.


Geef uw organisatie zichtbaarheid

Ontdek Website/nieuwsbrief

Wilt u uw organisatie meer zichtbaarheid geven? Dat kan! Ontdek welke mogelijkheden B:ton u hiervoor biedt.


Website | Nieuwsbrief | Bedrijfleden PRO

Ontdek Digitaal Magazine

Toch liever offline uw bekendheid vergroten? Bij B:ton bieden wij u hiervoor diverse opties.


Magazine

Alles over prefab beton

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem contact op met onze accountmanagers of media-adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om samen maatwerkplan op te stellen.